Gratis mindfulness oefeningen

Op deze pagina vind je verschillende gratis mindfulness oefeningen die je thuis kan doen. Deze oefeningen zijn makkelijk zelf te doen zonder dat je ervaring met mediteren of mindfulness hoeft te hebben. Ik deel ze gratis met je. Geef je op voor mijn nieuwsbrief en dan houd ik je op de hoogte van meerdere mindfulness tips. Ik hoop dat je ze fijn vindt en dat je deze pagina deelt met je vrienden. Op die manier help je hun aan gratis mindfulness oefeningen en mij aan potentiele nieuwe klanten.

 

Bodyscan

Met deze begeleide bodyscan meditatie kan je zelf thuis oefenen. Vind een ruimte waar je de komende 28 min ongestoord kan liggen. Zet al je notificaties uit en gun jezelf deze tijd voor jezelf.

Staande Yoga

De staande yoga oefeningen zijn erg geschikt voor mensen die veel achter hun computer zitten. De oefeningen duren bij elkaar niet meer dan 20 minuten. Via deze link vind je de staande yoga oefeningen:

Mindful yoga Staande oefeningen Blad 1

Mindful yoga Staande oefeningen Blad 2

Omgaan met heftige emoties

Deze oefening kan je gebruiken als je op dit moment heftige emoties voelt of hier mee wilt oefenen. Heftige emoties kan je beter de ruimte geven. Dus in plaats van ze weg te willen hebben  ga je ze onderzoeken.

Mindfulness wandeling

Deze oefening kan je buiten doen, maar ook binnen. Neem je oortjes mee voor je telefoon en luister hem zo af terwijl je een rondje buiten (of binnen) loopt.