Mindfulness op werk verbetert de werkprestatie.

Mindfulness op werk verbetert de werkprestatie: Enerzijds doordat de monkey mind minder rondhuppelt en –springt. Anderzijds doordat de cognitieve flexibiliteit en alertheid toenemen. Mindfulness verhoogt ook het engagement en de motivatie van de werknemers. Ook op de bedrijfscultuur heeft mindfulness een gunstig effect. Werknemers zijn minder geneigd ander werk te zoeken, hebben meer waardering voor collega’s en voelen zich over het algemeen tevredener en gelukkiger op hun werk.

Dankzij mindfulness trainen we de aandacht, net zoals een spier. Dit heeft talloze voordelen, waaronder een aanzienlijke verbetering van je werkprestatie.

Besluitvorming en emotionele intelligentie verbeteren doordat mindfulness helpt om de veelheid aan informatie te filteren en eenzelfde situatie vanuit verschillende perspectieve te zien.

Mindfulness op werk zorgt voor:

• Beter vasthouden van aandacht en beter terugbrengen van aandacht wanneer afgeleid
• Cognitieve flexibiliteit en alertheid nemen toe
• Verhoogt het engagement en de motivatie van de werknemers
• Bedrijfscultuur verandert: meer waardering voor collega’s en tevredenheid
• Besluitvorming en emotionele intelligentie verbeteren

 

Mindfulness training op werk

Tegenwoordig zetten veel grote en kleine bedrijven mindfulness trainingen in op werk. Suenja Trainingen is gespecialiseerd in mindfulness op werk. Door de jarenlange ervaring van de trainer als manager snapt zij specifieke werksituaties en hoe mindfulness daarop toegepast kan worden.

De training wordt gegeven op de bedrijfslocatie. Het kan tijdens kantooruren plaatsvinden of erna. De training zal specifiek ingaan op onderwerpen die werknemers aanspreken zoals stressmanagement, mindfulness en communicatie. De trainingen kunnen teruggebracht worden naar 1 uur waardoor het toegankelijker wordt voor medewerkers om deel te nemen ook na werkuren.

Heeft u interesse in een mindfulness training op werk? Neem dan vooral contact met ons op.

Inspiratiesessies

Suenja Trainingen geeft inspiratiesessie op de werkvloer. Dit kunnen sessies van 1 uur zijn waarbij de basis van mindfulness wordt uitgelegd en tevens oefeningen worden gedaan. Het kunnen ook sessie van een dagdeel zijn die op maat gemaakt is aan de wensen van uw organisatie of team.

Het biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden die Mindfulness biedt om met stress om te gaan en de effectiviteit en het werkplezier te verhogen.  Deze sessies zijn een goed startpunt om daarna verder te bekijken wat Mindfulness kan betekenen voor uw organisatie en welke vorm daarvoor het meest geschikt is.

Deze bedrijven hebben al een mindfulness training bij Suenja Trainingen gevolgd:

mindfulness training van suenja bij binckbank

 

mindfulness training bij bedrijvencompanyM logo

mindfulness training bij arbobutler

mindfulness training bij arbobutler

Interesse in een mindfulness training of een inspiratiesessie op werk ?

Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik contact met je op.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Heb je nog vragen en wanneer kan ik je het beste bellen?

Naar aanleiding van dit bericht zal ik je bellen en mailen. Zet info@suenja.nl in je veilige e-mailadressenlijst om te voorkomen dat deze in de spam terecht komt