Over Suenja

Suena, spreek uit als suenja, betekent droom in het Spaans. Het was mijn droom om ooit mijn eigen bedrijf te beginnen. En ik help jou graag met het realiseren van jouw dromen. Je zal dan eerst rust moeten creëren in je hoofd om weer te kunnen dromen. Dat kan door middel van een mindfulness training. Door de mindfulness training kom je weer in contact met jezelf en wat jij belangrijk vindt.

Zo kwam ik ook meer in contact met wat ik belangrijk vond begin 2015. Ik was al een jaar niet meer gelukkig op mijn werk en toen ik begin 2015 me ziek moest melden voor mijn werk wist ik dat dit echt niet verder kon zo. Ik kon in goed overleg weg bij de bank en besloot mindfulness trainer te worden.  Dit omdat ik trainingen geven erg leuk vond en zag dat veel vrienden om mij heen in een burn-out terecht kwamen. Zelf heb ik veel gehad aan mijn mindfulness trainingen en ik wil dit graag doorgeven aan anderen.

Missie

De missie van Suenja is om mensen te laten groeien. Door afscheid te nemen van oude patronen en meer rust voor jezelf te nemen draag je bij aan je gezondheid en geluk.  Op dit moment zie ik dat veel mensen bij me komen die tegen een burn-out aan zitten of er net vanaf zijn. Ik vind het waanzinnig mooi om te zien hoe deelnemers tijdens de 8 weekse training groeien. Dit geeft mij heel veel energie.

Mijn persoonlijke missie is:

‘Het bijdragen aan groei bij mezelf en bij de eerlijke, liefdevolle mensen die ik tegen kom. Genieten van de kleine dingen in het leven, maar ook van de avonturen die ik graag onderneem’.

Lees meer over hoe ik ben begonnen met mindfulness bij ‘Over de trainer Judith’

 

Neem contact op   

Judith Boerema
Judith Boerema
• 10 jaar ervaring in sales, waarvan 5 jaar als manager
• Sinds 2010 bezig met training en coaching van teams
• 2013: mindfulness ontdekt en niet meer losgelaten
• 2015: basisopleiding mindfulness trainer bij See True
• 2016: vervolgopleiding mindfulness trainer bij Centrum voor Mindfulness
• gecertificeerd bij VMBN:
https://www.vmbn.nl/trainer/judith-boerema/

Partners

Suenja werkt samen met onderstaande bedrijven

vitaalpunt logo

mindfulness training bij bedrijven

companyM logo

download

vmbn